Poole remodelling project completed

The subtle remodelling project that we undertook on a house in Poole, Dorset is now complete. Our design improved the internal layout of the property and updated the external appearance of the house. The scheme converted an earlier front barn hipped roof  into a gable and centralised the upper window above a repositioned entrance door. To increase bathroom space, the hipped roof dormer was replaced with a slightly larger dormer with matching gable and cladding. Additional floor space was achieved by converting the garage. The combination of the upper bedroom window aligning above the entrance with a full height band of cladding visually links the upper storey with the ground floor, whilst other alterations such as the introduction of an open porch and bargeboards to replace the tired flat pointed verges added depth and character to the home.

Poole remodelThe completed house in Poole.

Poole architecture beforeThe original house.

To see more about this and other great transformative remodelling projects that we have undertaken, visit our portfolio at www.spaceandstyle.co.uk .

This entry was posted in Exteriors, Remodelling and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.