Lee-on-the-Solent

One of our early projects transformed a tired 1960s house.

The original house

Remodelling and extension

Our brief was to create a guest room, a utility room, lose the flat roofs, Improve the appearance of the house and to open up the inner hallway.

This 1960s house originally had older style concrete flat roofs across the full width of the house and over the garage. Working with the original lines of the property we were able to design the extension and open porch to provide an aesthetically pleasing and practical design.

Our solution provided guest suite accommodation and bathroom above the garage served by its own staircase, an improved hall and porch with feature barrel vaulted ceiling supported externally on stone columns, a new utility room and various other detail changes to improve the use, layout and design of this lovely home.


Related Projects