North Wallington

Glass, timber and render under shallow roofs create space and style on this Fareham family home.

Contemporary house Fareham

The original house

Contemporary extension Fareham

Modern architecture in Fareham

Fareham architecture

Remodelling & Extension

We completely rethought the layout and design of this split level home. We obtained planning permission and undertook the detailed design for the extension and complete remodelling of the 1950's split level bungalow to form a contemporary home for a growing family.

Our design added two bedrooms and bathrooms to the first floor and a utility room and porch to the ground floor. The house benefited from a coordinated approach to improvements which saw the energy efficiency of the property improved significantly within a striking modern design.

Before and After

Drag the slider to view the original house compared with the end result after the work was completed.

Modified Image Original Image

This project was featured in:

Related Projects