Harbour View

Attention to detail enabled us to gain permission for this one off house in a Conservation Area overlooking Portsmouth Harbour.

Harbour View

When asked to design a new house in a Conservation Area overlooking Portsmouth Harbour we jumped at the chance. Our design for a traditional Georgian style house that respected the proportions, scale and style of the surrounding properties was well supported by Gosport's Conservation Officer. Locating the main living room on the first floor provided the owner with views across the harbour within a classic design that has all the modern conveniences expected in a new house.

The hierarchy of window sizes, restrained style, parapet walling and use of hand made windows and imperial bricks have fooled many into thinking that this new house is simply a well maintained period property.

Related Projects